Angsten & Fobieën

Heb jij een angst of een fobie zoals:

-Hoogtevrees
-Faalangst
-Rijangst
-Bang voor Spinnen
-Vliegangst
-Claustrofobie
-Bang voor Honden
-Smetvrees

En wil je hier nu eindelijk van af?

Angst is een natuurlijke reactie van het lichaam op gevaarlijke situaties.
De mens is geprogrammeerd om te kunnen overleven in de natuur. Angst is daarbij een absolute vereiste.
Je lichaam reageert op deze signalen waardoor je last kan krijgen van: het heel warm krijgen, transpiratie, buikpijn, een rood hoofd, ongemakkelijk voelen, trillingen, paniek, en zelfs braakneigingen.

Er zijn veel verschillende angsten zoals hoogtevrees, spinnenangst, vliegangst, of bang voor bijvoorbeeld onweer.
Nog erger zijn de sociale angsten zoals prestatieangst, spreken in het openbaar, onzekerheid, of angst om je voor te stellen.
Deze sociale angsten kunnen je in je carrière en sociale leven belemmeren.

Als je bang bent voor dingen of situaties in je dagelijkse leven die volstrekt ongevaarlijk zijn dan spreek je van een fobie of zelfs een stoornis. Hierbij gaat het niet over de hoeveelheid angst, maar omdat de angst optreedt als er geen echt gevaar is. Vaak zijn de fobieën  specifiek gericht op 1 ding en ben je er gemiddeld 2 uur per dag mee bezig.

De angst is ergens ontstaan door een ervaring of denkgewoonte in je leven. Deze heeft zich doorontwikkeld tot je angst.
Angst is begonnen als een overbelasting van het autonome zenuwstelsel dat wordt veroorzaakt door onderliggende emoties. Wanneer deze dieper liggende emoties worden opgelost verminderd de overbelasting van het zenuwstelsel, wat als effect een enorme verlichting van de angst geeft.

De meeste methodes zoals acupunctuur, homeopathie, psychologen of steeds maar die pillen slikken, onderdrukken je angst of fobie tijdelijk waarna ze nog heftiger tevoorschijn komen. Alles helpt een beetje maar je komt er niet echt van af.
Door de unieke combinatie van Hypnotherapie en IEMT onderdrukken we je angst niet maar verwijderen we hem compleet, alsof deze nooit heeft bestaan. Bij deze unieke methode wordt je niet geconfronteerd met je angst of fobie.

Wil jij ook leven zonder angst en fobie. Ook jij kunt nu je angst los laten!