Kinder Hypnose

Herken je één of meerdere van deze problemen bij je kind?

-Angsten
-Bedplassen
-Leerproblemen
-Slaapproblemen
-Nagelbijten
-Concentratieproblemen
-Faalangst
-Prikkelbaar darm syndroom
-Gepest worden op school
-Verlegen zijn
-Pijn zoals buikpijn of hoofdpijn waarbij geen lichamelijke verklaring is.
-Spanning & Stress

Dit zijn verschillende problemen die snel getransformeerd kunnen worden door Kinderhypnose.

Met behulp van kinderhypnose kan je kind een verandering maken waardoor ze zich eindelijk weer vrij, blij en vrolijk kunnen voelen en zonder angst of verdriet verder kunnen gaan.

De eerste levensjaren is één grote ontdekkingsreis met veel leermomenten. Er zijn veel positieve maar ook veel negatieve leermomenten die het gedrag kunnen beïnvloeden. In die relatief korte tijd groeien ze op en hebben ze te maken met veel veranderingen.

Kinderen denken anders en reageren op emotioneel vlak vaak heel anders dan volwassenen, maar zij tonen ook reacties bij stress, verandering, geweld, laag zelfbeeld, rouw en verlies. Waarbij zelfs de resultaten op school hierdoor omlaag kunnen gaan. Het kind kan afgeleid, boos, vergeetachtig, geïrriteerd of zelfs gewelddadig worden. Vaak is dit het begin van bijvoorbeeld nagelbijten of bedplassen.

Je hebt het beste met je kind voor. Echter lukt het niet altijd om een situatie te veranderen.
Hypnotherapie is erg geschikt voor kinderen omdat zij zeer creatief zijn met hun verbeeldingskracht. De hersenen zijn zich nog aan het ontwikkelen waardoor kinderen geen problemen hebben met visualisaties of bepaalde voorstellingen. Daarnaast hebben zij nog geen kritische gedachtes zoals bijvoorbeeld “werkt hypnotherapie wel”. Het voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de belevingswereld van kinderen. Resultaten gaan daarom bij kinderen soms nog sneller dan bij volwassenen.

Wil jij je kind ook het beste geven en zich weer vrij, blij en vrolijk laten voelen?