Over Hypnopoli

Ik ben Valéry van der Walle, woonachtig in Steenwijk en ben in aanraking gekomen met hypnotherapie door een persoon in mijn leven waar ik heel veel om geef.

Deze persoon had het behoorlijk moeilijk!
Allerlei verschillende therapieën en medicijnen van psychologen en doktoren konden haar helaas niet helpen.

Na een jarenlange zoektocht kwam zij in aanraking met hypnose.

Deze hypnosesessies hadden wel iets effect maar helaas nog steeds niet voldoende om haar leven weer op de rit te krijgen.

De zoektocht werd vervolgd en we kwamen uit bij Edwin. Edwin gaf op dat moment alleen nog maar opleidingen en seminars en geen persoonlijke sessies meer.

Met mijn sceptische mind stond ik er eigenlijk niet voor open, maar ben toch samen met een familielid de opleiding gaan doen om deze persoon te helpen.

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik begon met de opleiding en dacht: “hypnose, wat een onzin, waar ben ik eigenlijk aan begonnen”.

Na mijn eerste dagen van de opleiding was mijn kijk op hypnose al veranderd en was toch nieuwsgierig geworden wat je er mee kunt bereiken.

Mijn gedachte was veranderd van “wat een onzin” naar “hey, dit is best interessant”.

In de tussentijd ben ik een opleiding in Integral Eye Movement Therapy (IEMT) gaan volgen. IEMT heeft mijn kijk op therapieën doen veranderen en ik zag dat er wel degelijk snelle resultaten zijn te behalen en dat zelfs binnen een paar sessies!

Ondertussen was ik nog bezig met mijn eerste opleiding Hypnotherapie, en kreeg hierin steeds meer technieken om mensen snel van hun probleem af te kunnen helpen. Ik zag super mooie resultaten bij mensen om mij heen waarop ik oefende. Sterker nog, de persoon om wie het allemaal begon, heb ik hierdoor fantastisch kunnen helpen!

Zij zit na jaren struggelen eindelijk weer lekker in haar vel en kan weer doen waar ze zin in heeft.

Door de resultaten die ik boekte heb ik besloten om verdere opleidingen en specialisaties te volgen en zelfs mijn eigen praktijk te beginnen om mensen eindelijk van hun probleem af te kunnen helpen.

Valéry van der Walle

Ik ben aangesloten bij het CAT 
Voor meer informatie kijk op de website van het CAT

Ik ben aangesloten bij het GAT
Voor meer informatie kijk op de website van het GAT