Slaapproblemen

1 op de 5 mensen heeft slaapproblemen zoals:

-Slapeloosheid
-Te vroeg wakker
-Nachtmerries
-S’ Nachts niet door kunnen slapen
-Rusteloze benen
-Slaapwandelen

Wil jij van je slaapproblemen vanaf?

Een groot gedeelte van je leven breng je in bed door. Slaap is erg belangrijk om je de volgende dag weer fit en vitaal te voelen. Tijdens je slaap komt je lichaam en geest tot rust van de afgelopen dag en verwerkt alle indrukken en inspanningen. Als deze slaap wordt verstoord of te kort is kan dat leiden tot gezondheidsproblemen.
Wanneer je een nachtje te weinig slaapt zal je merken dat je de volgende dag last kunt hebben van vermoeidheid, vergeetachtigheid, of verminderde concentratie.

Bij de meeste mensen zijn de klachten gelukkig kortdurend. Wanneer de klachten zich meer dan 3 nachten per week voordoen en meer dan 3 maanden aanhouden wordt er over chronische slapeloosheid gesproken.

Vaak worden slaapproblemen veroorzaakt door gedachtes die te maken hebben met stress of onrust in het leven. Hoe meer je gaat malen hoe lastiger het wordt om fatsoenlijk te kunnen slapen.
Slecht slapen kan gezien worden als een waarschuwing van ons lichaam. Je onderbewuste stuurt immers een signaal om je wakker te houden. Helaas luisteren we vaak niet naar de signalen van ons lichaam waardoor je verdere slaapproblemen of gezondheidsklachten kan ontwikkelen.

Slapen is een basisbehoefte waar de meeste mensen niet over nadenken waardoor het een onbewust proces is.
Met hypnotherapie gaan we in je onbewuste op zoek naar de oorzaak van je slaapprobleem. Hierna gaan we de oorzaak oplossen waardoor jij weer goed kunt gaan slapen.

Met hypnotherapie ben je in een diepe ontspanning. 15 minuten diepe hypnose staat zelfs gelijk aan een aantal uren natuurlijke slaap.

Wil jij ook weer goed kunnen slapen?